OVER ONS

Studio AR (architectural research) and Design is in 1998 ontstaan als een werknaam voor een studieproject. Inmiddels heeft Studio AR zich ontwikkeld tot volwaardig bouwkundig ontwerp bureau / studio met de focus op het realiseren van mooie haalbare projecten.

3iDea is ontstaan als visualisatie en bouwkundig bureau in Indonesië. Met deze inkomsten werden gezinnen ondersteund en medische projecten opgestart. Met de terugkeer van Ernst-Jan in 2013 kreeg 3iDea een Nederlands KvK registratie.

In 2020 hebben wij de stap genomen om ons huidige kantoor aan te kopen en vanaf 1 april 2021 wordt het grootste deel van de werkzaamheden van 3iDea en StudioAR samengevoegd in
bouwkundig ontwerpstudio Ruizendaal Veldhuizen.

WERKWIJZE

Ontwerpstudio Ruizendaal Veldhuizen kenmerkt zich door aan de hand van de wensen altijd te zoeken naar de ideale combinatie tussen esthetiek (uiterlijk), kwaliteit en bouwkosten. Zo brengen wij elk project een stap verder.

Architectuur is het vormgeven van materialen om licht, lucht/ruimte optimaal in te zetten. Samen met de opdrachtgever nemen wij uitgangspunten, functionaliteit, budget, mogelijke beperkingen en zijn/haar dromen door.

Goed luisteren, de juiste vragen stellen en analyseren is de sleutel voor het ontdekken van de onderliggende wensen en om zo tot een echt maatwerk. Zo creëert wij ontwerpen voor opdrachtgevers waar ze naar echt verlangen, niet wat ze vooraf verwachten. Dit wordt zeer gewaardeerd.


BREDE KENNIS

Met ruime praktijkervaring is er een brede kennis opgebouwd. Daarbij volgen wij nauwlettend nieuwe ontwikkelingen in de bouw en regelgeving zorgen voor actuele kennis en materiaaltoepassing.

UW STEUN

Dienstverlening is een belangrijk onderdeel binnen ons bedrijf. De opdrachtgever staat centraal in het proces. We voelen het als onze taak om de opdrachtgever waar mogelijk te begeleiden in het bouwproces, indien gewenst.


Bunschoten-Spakenburg

Amersfoortseweg 30-18